Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Παράταση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου για τις συγκεντρωτικές πελατών - προμηθευτών του έτους 2014.

Παράταση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου για τις συγκεντρωτικές

Με σκοπό την ελάφρυνση του φόρτου εργασίας των λογιστών, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου ανακοινώνει ότι θα δοθεί παράταση έως την 30η Σεπτεμβρίου 2015 της υποβολής των καταστάσεων πελατών-προμηθευτών του έτους 2014.


Μάλιστα, σχετικά με τις καταστάσεις πελατών – προμηθευτών έτους 2015, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει, κατόπιν συνεργασίας και διαβούλευσης με όλα τα σωματεία των λογιστών, σε βελτιώσεις του τρόπου υποβολής των εν λόγω καταστάσεων, προκειμένου να μειωθεί το διοικητικό κόστος στις επιχειρήσεις και να διευκολυνθεί το έργο των λογιστών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ


Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014

Με σκοπό την ελάφρυνση του φόρτου εργασίας των λογιστών, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει ότι θα δοθεί παράταση έως την 30 Σεπτεμβρίου 2015 των καταστάσεων πελατών-προμηθευτών του έτους 2014.

Αναφορικά με τις καταστάσεις πελατών – προμηθευτών έτους 2015, ανακοινώνεται ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα προβεί κατόπιν συνεργασίας και διαβούλευσης με όλα τα σωματεία των λογιστών, σε βελτιώσεις του τρόπου υποβολής των εν λόγω καταστάσεων προκειμένου να μειωθεί το διοικητικό κόστος στις επιχειρήσεις και να διευκολυνθεί το έργο των λογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου