Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Υπηρεσίες των ΚΕΠ σε 68 καταστήματα των ΕΛΤΑ


Σύμφωνα με τον Μνημόνιο Συνεργασίας, που υπέγραψαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας και Υποδομών, Μάκης Βορίδης, καθώς και ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ, Χρήστος Βαρσάμης, 68 καταστήματα των ΕΛΤΑ θα κληθούν να προσφέρουν και υπηρεσίες των ΚΕΠ.



«Τα ΕΛΤΑ θα αξιοποιήσουν το εξοπλισμό και τις υποδομές τους και θα εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους οι οποίοι θα απασχοληθούν με τις υπηρεσίες των ΚΕΠ, χωρίς επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού» διευκρίνισαν οι υπουργοί.

Από τη πλευρά του, ο κ. Ρέππας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τα ΕΛΤΑ είναι αξιόπιστος φορέας και έχουν κάνει σημαντική πρόοδο», ενώ ο κ. Βορίδης επισήμανε ότι «η πλήρης απελευθέρωση των ταχυδρομικών υπηρεσιών στις 1 Ιανουαρίου 2013 θα δημιουργήσει την ανάγκη στα ΕΛΤΑ να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον». Υπογράμμισε, μάλιστα ότι «υπάρχει ανάγκη για νέα προϊόντα. Ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα να υπάρχει αυτή η συνεργασία και να συνδυάσουμε τις δύο υπηρεσίες».

Ο υπουργός Υποδομών, υπογράμμισε ακόμα πως «με τη συγκεκριμένη συνεργασία θα αυξηθούν οι χρήστες των ταχυδρομικών υπηρεσιών».

πηγή: /topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου